“Jeg har brug for sessionerne for at bevare ro, og ikke vende tilbage til min stress. Jeg kan mærke det arbejder videre i kroppen hver gang i flere dage efter min session. Jeg mærker der bliver skabt nye nerveforbindelser.” Kat, Psykolog


“Jeg er overvældet af indre fred.” Sanne, Sagsbehandler


“Denne kvinde har magiske hænder og et utroligt roligt og smittende sind! Enhver bør lade sig forkæle af denne dygtige behandler, mindst én gang!” Mette


“Jeg er blevet behandlet af Kirstine i halvandet år og jeg ser frem til hver eneste behandling, som altid er individuelt tilrettelagt. Kirstine er ualmindeligt dygtig til at læse tilstanden i andre mennesker og give den rette behandling, hvad enten det er afslapning og velvære, dybdegående massage, detox, afspænding eller udstrækning, der er behov for.
Kirstine er rolig, nærværende og super professionel og man efterlades altid opløftet og godt tilpas, når man har været i Kirstines hænder.” Stine


“Kirstine er indbegrebet af afslapning og velvære og det er altid med smil på læben man går fra hendes kyndige hænder. Jeg har prøvet både Aroma, Thai og Bamboo der hver især på deres egen måde, hjælper med det man døjer med. Jeg har altid været rigtigt godt tilpas både under og efter behandlingen.
Kirstine har et fantastisk væsen og man kan ikke undgå at holde af hende
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Prøv hende!!” Sia


“Helt fantastisk! Godt for både krop og sjæl.
Kirstine er et behageligt menneske der helt sikkert formår at få folk til at føle sig godt tilpas under behandlingen. Meget professionel” Tei


“Kære Kirstine, 1000 tak for en rigtig god oplevelse idag. Du fik mig til at føle mig godt tilpas. Jeg vil anbefale dig til alle på min vej, fordi du udover at være dygtig og grundig i dit arbejde, også er sød og behagelig at være sammen med. De bedste hilsner fra Camilla”


“Kære Kirstine
Tak for den helt fantastiske massage i dag, det var den bedste massage som jeg har fået. Det var super super dejligt, og jeg glæder mig allerede til næste gang.
Du spurgte mig om hvad der gjorde din massage anderledes i forhold til andre som jeg har været til.
Du masserede altid over 2 områder( bryst til hals, hals til hoved, ben til baller, fra siden af kroppen op under armen og ud på armen og mange flere kombinationer) det føltes utroligt dejligt.
Derudover havde du meget kropskontakt under din massage fordi du masserede med hele armen og du brugte også begge hænder og arme samtidig, det var også rigtigt dejligt.
Og så masserede du steder som andre ikke gør, på siden af kroppen, på brystet og under armene, jeg har ikke fået massage de steder før men det føltes helt fantastisk.
Du er også 100% tilstede og grundig under din massage hvilket også er meget vigtigt for mig. Og så er der mange andre ting som jeg ikke lige kan få sat ord på nu. Jeg har længe ledt efter den rigtige massør til mig og det har jeg fundet nu.” Henrik


”Behandlingerne har virkelig hjulpet mig meget. Jeg havde en meget følelsesmæssig stresset og hektisk hverdag op til min første behandling.
Den indre ro jeg følte bagefter kunne jeg ikke selv have fundet frem til.
Før min første behandlingen var jeg stresset, ked af det, alt virkede uoverskueligt. Jeg havde hjertebanken samt svært ved at føle fysisk sult.
Efter behandlingen følte jeg en dyb ro og havde tillid til at alt nok skulle ordne sig. At det var en dejlig dag. Derudover følte jeg mig sulten.
På min femte behandling oplevede jeg en ny side af Reiki. Jeg kunne under hele behandlingen mærke at min krop, især mine fingre, summede.
Da Kirstine ligger hænderne på mine lår kan jeg mærke at nogle meget svære følelser pludselig kommer op til overfladen i min bevidsthed. I det øjeblik jeg mærker smerten mærker jeg samtidig at smerten giver slip. Det er en ubeskrivelig følelse af glæde og ro i kroppen.
Efterfølgende har jeg været meget mere afklaret og optimistisk omkring mine svære følelser.
Kirstine er altid rolig og behagelig.
Jeg falder altid til ro når jeg kommer ind til en behandling. Selvom jeg har haft travlt med at komme derhen, så smitter hendes ro og varme så meget af på mig.
Kirstine er ægte og kærlig” Lulu


“Kære Kirstine Tusind tak for nogle skønne timer i dag. Skøn yoga, stræk, afspænding, afslapning og skøn samvær ikke mindst. Kram Lene”