Skønhed kommer inde fra… Men skal måske tæmmes udefra. Håret vokser, brynene bliver blege og måske lidt for vilde, huden tør og trist og fødderne mindre bløde… Skønhed er et sammenspil mellem indre og ydre balance.

Efter en brænd i mit gamle lokale på Østerbro gik det bogstaveligt talt op i røg, og mange af mine produkter, bla. alt mit gear til voks behandlinger var ubrugbart. Derfor har jeg ikke haft så meget med ydre skønhed at gøre i en rum tid.

Jeg kan fortælle at jeg er uddannet frisør i 2011, bestået med ros, og har udover forskellige ansættelser arbejdet som udekørende frisør, og desuden fungeret som stylist som en del af Dennis Knudsens Style Team. Her har jeg undervist i makeup- og hår styling.

Hvis du har lyst til af få farvet vipper og bryn i mit behandler lokale, eller hvis du har lyst til en klipning i mit køkken med en kaf’ eller te i hånden, så er det, blandt andet, altså også en mulighed.


Jeg er igang med at opdaterer på flere fronter, og i den græd også hjemmeside. Der vil kommer mere info inden februar er slut, så du kan booke tid til forskellige lækre ting. Et godt mix af de ting som jeg kan, og holder af at lave… 😉