Denne uddannelsen er for dig, som allerede er yogaunderviser

Den er for dig som ønsker at bruge dine hænder i din undervisning.  Den er for dig som ønsker at udvide din kropslige kontakt og kompetence, til at bruge disse til din og dine elevers fordel. For dig som ønsker at støtte dine elever dybere ind i deres praksis. Den er for dig som ønsker at arbejde igennem fysisk berøring og menneskelig kontakt. For dig som ønsker at fylde rummet ud og skabe tryghed i din undervisning. Den er for dig som ønsker større erfaret viden gennem kropsbevidsthed.

ATT: der åbnes op for tilmelding 10. november.

Hands on er individuel korrigering og justering, der hjælper elever til at komme dybere, og mere hensigtsmæssigt ind i de forskellige stillinger. Med “Hands on” stimuleres desuden sanserne, som her sender nye signaler til nervesystemet. Det er her vi øger: indføling i kroppen, nærvær og skaber sundhed på et dybere plan.

“Hands On” er en effektiv metode til at skabe forandring i livet, og bevidsthed i kroppen. For den fulde effekt kræver det, at de hænder som formidler, selv har erfaret og samlet kraften gennem egen praksis. Denne uddannelse vil give dig netop dette. Den vil vække dine evner og øge din selvtillid som kompetent yoga terapeutisk healer med erfaret viden, indsigt, inspiration og nye værktøjer. Du vil løftes og være i stand til at løfte andre. 

På uddannelsen vil du altså ikke kun lære hands on alignment, du vil også blive i stand til at bruge kropskontakt som terapi og healing. Vi vil arbejde med hands-on korrektion, hands-on release, verbale instruktioner, simple massage teknikker på egen og andres kroppe, samt kropslig opmærksomhed generelt. 

Vi vil både arbejde med dynamisk yoga, yin yoga, qi gong, åndedrætsteknikker og yoga nidra.  

Uddannelsen løber henover to weekender, hvor du vil bo på Fyrregaarden, i natursmukke omgivelser, tæt på vand og skov, og med egen vildmarksbad og bålplads. 

Udover selve undervisningen, inkluderer prisen overnatning og mad.

Hvor & hvornår:

  • Torsdag 21. – søndag 24. April 2022 
  • Torsdag 18. – søndag 21. Maj 2022
  • Fyrregaarden, Matolievej 14, 4573 Højby, Denmark

Vi mødes torsdage kl. 14, og takker af søndage kl. 11.

Pris i alt inkl. mad, overnatning og undervisning: 

  • 1 persons værelse:                  11999,- (5 pladser)
  • 2 personers værelse:             9999,-  (6 pladser)
  • I eget telt, i mini skoven:        7999,-   (5 pladser)

Har du brug for at tale med mig, og høre mere, så send mig en besked.

Mine relevante erfaringer/kompetencer

Healer

Holistisk behandler

Kropsterapeut

Yogalærer, yin & vinyasa

Qi gong underviser

Thai massør

Foredragsholder 

Mentor og inspirator for kropsarbejdere

Behandler for behandlere

Lærer for yoga lærere

Specialist i kropslig opmærksomhed

Studerende ind i filosofi og psykologi

Formidler af ro

Kanal og intuitiv behandler og underviser

Bamboo massør

Detox behandler

Pinda sweda behandler

Aroma terapeutisk behandler

Tilmelding og betaling

Kr. 3000,- af uddannelsens pris anses som depositum. Ved annullering af din pladsen mere end 60 dage før uddannelsesstart, tilbagebetales uddannelsens pris fratrukket depositum. Ved annullering af pladsen senere end 60 dage før uddannelsesstart tilbagebetales uddannelsens pris ikke, medmindre det lykkes os at afsætte pladsen til en anden deltager. I så fald tilbagebetales uddannelsens pris fratrukket depositum.

Rykker uddannelsens start, er det muligt at få refunderet det fulde beløb inkl. depositum, såfremt du ikke længere ønsker at deltage på uddannelsen. Ved frafald efter uddannelsens start tilbagebetales beløbet ikke, uanset årsag og tidspunkt.

Jeg glæder mig til at møde dig, og dele med dig, kærligst Kirstine