Denne behandling har fokus på det energetiske arbejde. Helt nørdet og naturvidenskabeligt går vi ned i atom og molekyle strukturen og giver energien friere flow ved at åbne for blokeringer i dit energisystem. Dette foregår ved healingsarbejde.

God mod alt og til alle.


TID: 90-120 min.  PRIS: 899-1199,-


En kundes oplevelse

”Behandlingerne har virkelig hjulpet mig meget. Jeg havde en meget følelsesmæssig stresset og hektisk hverdag op til min første behandling.

Den indre ro jeg følte bagefter kunne jeg ikke selv have fundet frem til.

 

Før min første behandlingen var jeg stresset, ked af det, alt virkede uoverskueligt. Jeg havde hjertebanken samt svært ved at føle fysisk sult.

Efter behandlingen følte jeg en dyb ro og havde tillid til at alt nok skulle ordne sig. At det var en dejlig dag. Derudover følte jeg mig sulten.

 

På min femte behandling oplevede jeg en ny side af behandlingen: Jeg kunne under hele behandlingen mærke at min krop, især mine fingre, summede.

Da Kirstine ligger hænderne på mine lår kan jeg mærke at nogle meget svære følelser pludselig kommer op til overfladen i min bevidsthed. I det øjeblik jeg mærker smerten mærker jeg samtidig at smerten giver slip. Det er en ubeskrivelig følelse af glæde og ro i kroppen.

Efterfølgende har jeg været meget mere afklaret og optimistisk omkring mine svære følelser.

Kirstine er altid rolig og behagelig.

Jeg falder altid til ro når jeg kommer ind til en behandling. Selvom jeg har haft travlt med at komme derhen, så smitter hendes ro og varme så meget af på mig.

Kirstine er ægte og kærlig”

Lulu