I vores undervisning og formidling vægter vi den umiddelbar forståelse. Vi anerkender at med livserfaring, følsomhed og et bankende hjerte vil vi gøre vores, for at verden finder større balance og flere farver. Det er det sted hvor der findes absolut accept, det sted hvor væren og gøren springer fra den absolutte visdom.

Vi ønsker at gøre umiddelbar forståelse en hverdagsting for alle som underkaster sig deres tanker og har glemt at mærke hvad kroppen egentlig fortæller. Kroppen åbner for nærvær, giver mulighed for at lande i sin fysiske form og forbinde dybt ind og op. <3

FORDI: Alt er energi. Alt er molekyler. Og det som definerer energiens form,udtryk og struktur, er den information der holder molekylerne sammen. Din krop, dine tanker, dine følelser og din bevidsthed… Al information om dig ligger i din samlede ‘mængde’ af energi. Det er mit ønske at skabe bedre balance i hele din energetiske struktur. En højrebevidsthed er den energi der findes udenfor den fysisk form, og uden ego. Det er denne energi der åbner op for kærlighed og visdom. En bevidsthed som med sin tilstedeværelse gør det muligt at omforme denne viden til burgbare redskaber igennem behandlinger, kropsarbejde og samtaler. Det er denne åbning som healer og balancerer dig på måder, som er svære at forstå eller forklarer. Det skal opleves, sanses, fornemmes og mærkes.

Det er at lande i sig selv. At lande i sin fysiske form med en større bevidsthed herom.