/ August 6, 2019

FORMÅL: At gøre mennesket mere levende.

Så rejser spørgsmålet sig selvfølgelig (ja ikke kun hos dig, men også hos mig, for hvad mener jeg dog med det? Hvorfor har jeg skrevet det?) hvad vil det sige?

Det vil sige at jeg vil dele en ”anden” verden, måske nogen vil kalde den en magisk verden. Tror du på at vågne op til en magisk verden gør dig godt? Så skal du måske med på min seksmåneders forløb til januar?

Jeg vil inspirere til at du åbner op for forståelsen af livet i en større helhed. En verden som er stik modsat den vi kender. En verden hvor vi mærker, hvor vi oplever, hvor vi går på opdagelse, altså hvor vi lever på flere planer. Vi lever igennem det at leve, fremfor at tænke og regne livet ud. Vi oplever at leve.

Vi bliver som små børn, med fantasi, med muligheder, med glæde, med et ubekymret sind og et åbent hjerte. Vi bliver opløftet, rolige og vilde, følsomme og ikke mindst bevidste på et helt andet plan. Vi stiller spørgsmål og undre os.

Det er akkurat det som jeg lige har besluttet at mit forløb selvfølgelig skal handle om. At blive mere levende.

Jeg vil inspirere dig igennem kropslig kontakt, gennem visualiseringer, gennem energetisk arbejde, gennem massage teknikker, gennem åndedræt, gennem fokuseret bevægelse, gennem krops scanninger og meditation, gennem dufte, gennem musik, gennem dans, gennem refleksion, gennem intuition, gennem kreativitet, gennem nærvær og ikke mindst gennem improvisering og individualisering.

Vi vil skærpe sindets fokus og tune ind i vores fysiske væren. OG for at der skal være plads til noget nyt, så skal du af med noget gammelt, bare rolig, du slipper helt sikkert noget gammelt, og får gjort plads til alt det nye og lækre, som du er klar til at modtage.


Lidt praktisk (mere info senere):

Hvornår:

18.-19. Januar 2020

15.-16. februar 2020

14.-15. marts 2020

11.-12. April 2020

9.-10. maj 2020

6.-7. juni 2020

 

Kl. 11-17 lørdage

Kl. 10-16 søndage

 

Hvor:

Soul Fitness
Skindergade 26, 1. sal
1159 København K


Send endelig en mail hvis du har spørgsmål 😉

Share this Post