/ October 24, 2019

Autentisk, Nærværende, Eksperimenterende, Nysgerrig, Intuitiv, Legende…

Jeg er ikke bange for at prøve noget nyt, hvis kroppen kalder på et bestemt stræk eller tryk, en rolig hånd eller en guidens til at ændre åndedrættets retning eller form.

Min oplevelse er, at ikke en’ session er ens. Og aldrig er jeg mere forberedt, eller mindre forberedt (skal man måske sige), end at tingene altid kan justeres og tilpasses. Det gælder såvel i behandlinger som i min undervisning. Ingen metode kan out smarte kroppens signaler, og jeg vælger at lytte til signaler fremfor teorier, eller i hvert fald kombinerer dem, ja, jeg er da ik’ dum drastisk :P, de teorier har da lært mig at ”køre”. 😛 (Tak: Merete Klitgård, Sigrid Garfield, Peter Kaaberbøl Kristensen og Chrell Kemnitz) <3 <3 <3 <3

Altid er det tilpasset den enkelte som behandlingen skrider frem. Jeg nyder det, jeg lærer, og jeg er mindet om at en behandling ikke ”blot” er en behandling. Det er en oplevelse. En oplevelse, ikke kun for de som kommer til mig, men også for mig. Det handler om kropsligt nærvær, om at forbinde, og om at lande i sin fysiske form og mærke livet her.

Jeg har udviklet nye teknikker, metoder og kombinationer. Jeg elsker det, jeg bliver total høj at det, og jeg er evig taknemmelig for de som kommer og ligger sig på briksen, lytter til mig, deler med mig, og ikke mindst investere i deres liv, i deres sundhed, i deres trivsel, vitalitet, forbindelse, nærvær og autenticitet. Sådan! Tak!

Jeg er født til at gøre det her! Født til at dele nærvær og autenticitet.

Til at betvivle alle eksisterende teorier og opfordre til at sandheden aldrig findes i en fælles søgen, men i en absolut tilstedeværelse. Vi sætter os selv fri igennem fysisk nærvær. Her glider tankerne, illusionerne, overbevisningerne, fordommene, og de socialkonstruktivistiske sandheder væk, med det fravær som de lever i. Her gøres plads til at være tilstede, til at opleve livet og erfarer det. Til at mærke hvad som gemmer sig bag tankerner, foran tankerne, bagved, ovenover og nedenunder tankerne. Det er fedt! Det er ligesom at være barn, dog stadig med en evig søgen i sig selv om en balance mellem de menneskelige elementer som vi er indehaver af. En evig given slip og tagen til sig, og om igen. En paradoks oplevelse som skal opleves.

JEG ELSKER DET! TAK!

Det fedest er at alt og intet er forkert. Alt og intet er rigtigt. Det afhænger af hvem du spør’. Hvem der er din formidler, og hvem der har formidlet dette tidligere. Det er en fucked up verden, en genial verden! Vi er konstrueret, og det opdager vi først når vi stepper ud, ind, op eller hvor end vi stepper hen.

Men kære menneske, vi gør det så godt vi kan. <3

Mit ønske, min drøm, min passion, mit kald, min vision mit mål er…! At trække dig lidt på afstand så du oplever at der findes andet end det du er lært indtil nu. Der findes et frit valg, en anden sandhed, og der er plads og rum til at du kan, må og vil udleve dig selv autentisk og nærværende. At du kan udfolde dig selv og dit potentiale, hvad end det måtte være. At der er noget som ikke er konstrueret via det menneskelig sind, men af en større visdom og egenskab end vores hjerner nogen siden kan hamle op med. Til gengæld har vi egenskaberne til at skabe forandring her, hos os. Jiibiiii 😀

Share this Post