Hvad:
Hjælpe dig til større krops kontakt og forståelse.

Hvorfor:
Her får du mulighed for at kunne tage ansvar for dig selv. At kende dig selv igennem kropslig forståelse vil gøre dig til din egen “ekspert”. – Hvis ikke du selv forstår at mærke hvad du kan, hvad du har brug for, og hvad du skal undgå, hvem kan så?

Hvordan:
Vi er alle udstyret med et køretøj. Et køretøj som føre os gennem livet. Et køretøj som bliver snavset på ruderne, som har brug for den rette benzin, og jævne tjek/syn. Forskellen på en bil og dig (og mig, og alle andre…) er at vi er mere komplekse, at vi er under konstant ombygning, og selvmodernisering, samtidig med at vejen foran os forandres og skifter form og retning.
Derfor:
– er det vigtigt at tilpasse benzin. (Både mængde og type)
– er det vigtigt at kende manualen
– er det vigtigt at komme til “tjek” og justering
– at bruge bakspejlet til dets formål
– er det vigtigt at anerkende at et sådanne “køretøj” har brug for ekstra opmærksomhed for at kunne holde tempo mm. igennem tågebanker, slud, diverse storme mm. – Det vil gøre at bilen holder flere syn, at du letter kan se ud gennem ruderne, og nyde de ture fremtiden bringer med en større bevidsthed og med vinduesviskerne intakte og klar til brug når det sløre til undervejs.

Kom med mig, og find vej til større forståelse af dig selv igennem kroppen, gør dig bedre rustet til at klare din tur frem i livet med ansvar og bevidsthed