Jeg tilbyder …

Jeg tilbyder individuelle forløb, uddannelses forløb, undervisning i bevægelse og kropslig opmærksomhed, samt foredrag og workshops.

 • Mit mentorforløb – for dig som ønsker at skabe forandring og tage ansvar.
 • Uddannelsen Kropsnær™ – for dig som vil lære kroppen og dens potentiale at kende.
 • Kropsbehandlinger, kan kombineres med personlig undervisning. Det er for dig, som ønsker større velvære og ro.
 • Foredrag, workshops og undervisning – for virksomheder der ønsker gladere og sundere medarbejdere.

  “Jeg hedder Kirstine, bor i Valby sammen med min datter, og..”

  Mentorforløb

  Tilpasset personligt forløb med coaching og videoer. Forløbet er med dig, og kun dig i fokus! Du vælger hvornår vi taler sammen. Du får opgaver der handler om dig og dine mål.

  Uddannelse

  Kropsnær er en uddannelse ind i kroppen.  Den henvender sig til dig som gerne vil nørde kroppen, dens sprog, og potentiale. den er også  for dig som selv underviser, arbejder som behandler eller terapeut.

  Personligt forløb

  Jeg tilbyder kortere og længere forløb med udgangspunkt i kroppen. Forløbet tilpasses dine individuelle behov og kan bestå af enkelte eller flere elementer, så som kropsbehandlinger, bevægelses undervisning samt samtale og vejledning.

  Foredrag

  Foredrag som udforsker vores evne til at være tilstede i livet. Jeg inviterer til en dybere forbindelse mellem krop og sind og byder velkommen på en rejse mod større selvindsigt og personlig udvikling.

  Workshop

  Kropslige workshops til firmaevent og privatarrangement. Jeg tilbyder skræddersyede workshops til private og virksomheder, med kroppen i fokus.

  Bevægelse  i virksomheden

  Undervisning i funktionel bevægelse. Min ambition er at støtte virksomheder til at forebygge sygdom hos medarbejderne. Derfor tilbyder jeg undervisning i yoga, qi gong og pilates.