Det skønne, det kropslige, det mentale og det energetiske. Mit udgangspunkt er kroppen, vores fysiske form, vores umiddelbare væren, her hvor vi manifister og manifisteres.

Siden jeg var lille har jeg haft en drøm om at skabe skønhed og ynde. Har pyntet min storesøster til ukendelighed, ikke nødvendigvis til det bedre… 😀

(Foto fra familie albummet, slut 80′- start 90’erne. Gotta love it) 😛

Nu her, ca. 30 år senere, har jeg mere tjek på ”pyntningen”. Det er en kombination af at være kreativ, opfindsom, og legende, hånd i hånd med forståelsen af det enkelte menneske. Vi oplever et skifte i vores personlighed i takt med hvem vi er og hvor vi er i livet. Dette gælder vores helt fysiske fremtoning, men stikker samtidig dybere ind og ned i både vores bevidste og ubevidste. Skønhed er for mig sammenhæng mellem ydre og indre.

Har du lyst til af få farvet vipper og bryn på min opvarmet briks, eller har du lyst til en klipning i mit køkken eller på tarressen, måske med en kaf’ eller te i hånden, så er det en mulighed du er velkommen til at udnytte..

Jeg byder velkomme med professionel & personlig behandlinger. En autentisk og uhøjtidelig oplevelse, med bred faglighed og stor passion.

Jeg glæder mig til at møde dig