Handelsbetingelser

Opdateret 11. juli 2023

Handelsbetingelser

Generelt
Kirstinenygaard.dk
Telefon: 22 856 865
Email: kontakt@kirstinenygaard.dk

Forløb, uddannelser, undervisning, workshops, events og foredrag:

I henhold til forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter”, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

Det betyder, at tilmelding og køb af forløb, events, undervisning, workshops, uddannelser og foredrag er bindende.

Du kan derfor ikke forvente, at det betalte beløb ved tilmelding kan refunderes, hvis du bliver syg eller på anden måde er forhindret i at deltage/gennemføre. 

Har du en anden der vil deltage i stedet for dig, er dette muligt efter aftale.

Fortsat…

Priser
Hos Kirstinenygaard.dk er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms. Der tages forbehold for retten til, fra dag til dag, at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Force Majeure
Force majeure defineres her som krig, epidemier og pandemier, borgerkrig, oprør, offentlige restriktioner, import- eller eksportforbud, naturkatastrofer.

I tilfælde af force majeure tages der forbehold for, at alle ydelser der tilbydes på kirstinenygaard.dk helt eller delvist, uden varsel, kan rykke eller flyttes.

De arrangementer som kræver fysisk tilstedeværelse vil rykkes til ny dato og hvis muligt flyttes og afholdes online. Afholdelse vil i videst muligt omfang ske inden for de oprindeligt fastlagte tidsrammer.