Qigong i Søndermarken

Qigong betyder energitræning eller at arbejde med energi – formålet er at fremme cirkulationen af Qi/Ilt i kroppen, for at styrke og balancere alle kroppens funktioner.

De langsomme, rolige bevægelser, kombineret med dyb vejrtrækning, giver en bedre iltoptagelse. Øvelserne styrker muskler, sener, knogler, nerver og forbedrer blodcirkulationen. De forbedrer din balance, koordination, koncentration, fokus og har desuden vist sig velegnet til at sænke forhøjet blodtryk.
Endelig har Qigong en beroligende og afstressende virkning, som giver en indre ro og bedre jordforbindelse.

Du kan være med til træning i hele uge 29, 15. – 21. juli
– og igen fra august til oktober hvor vi træner hver mandage og torsdage kl. 9-10
 

Læs mere om dine tilmeldings muligheder længere nede på siden 💕

Qi gong er for alle med en krop, både for dig som er stiv som et bræt, smidig som en vandmand, stærk som en okse eller slap som en regnorm.
Alle øvelser kan tilpasses alle kroppe og niveauer.

Kom med til sommer Qigong – Vi træner hele  uge 29

I uge 29 vil vi træne mandag-søndag kl. 9-10.
Du kan være med hele ugen for 249,-.
…eller du kan købe en enkelt træning eller klippekort, som desuden kan anvendes til træning i både august, september og oktober.

Én træning

Hvis du ønsker en enkelt træning

Pris for én træning er 99,-

Klippekort

Køb et klippekort på 5 træninger

Pris for fem træninger er 299,-

Fri træning

Vær med op til 8 gange pr. måned.

Pris for fri træning er 325,- pr. mrd.

Læs en kort beskrivelse af de forskellige Qigong systemer her:

Xing Yi

Xing Yi er en stående meditation og består af fire statiske øvelser som har til formål at styrke dig mentalt, samt øger såvel din fysiske som psykiske udholdenhed.

Shaolin Ba Duan Jin

Shaolin Ba Duan Jin består af 8 øvelser som arbejder med at integrere smidighed og styrke i alle kroppens energisystemer. Styrker og mobiliserer især rygsøjlen.  

Shi Ba Shi

Består af 18 øvelser, som styrker og mobiliserer hele din krop. Serien giver dig en god introduktion ind i de grundlæggende bevægelser og principper i Qigong. 

Five Animal Qigong

Serien hjælper dig til at udvikle både smidighed, styrke, jordforbindelse, ynde og balance. Øvelserne er i sin tid designet til at forebygge ubalancer i de indre organer. Serien har 5 dyr tilknyttet med i alt 10 øvelser.