Undervisning i bevægelse

Min ambition er at støtte virksomheder til at forebygge sygdom hos medarbejderne. Derfor tilbyder jeg undervisning i yoga, qi gong og pilates.

Udover en stærkere og mere mobil krop, vil teknikkerne desuden øge medarbejdernes mentale overskud, samt bidrage til bedre sammenhold på arbejdspladsen.

Ønsker I: stærke, glade og sunde medarbejdere?

Min vision er at skabe stærke og sunde medarbejdere som trives og fungerer på jobbet. Derfor tilbyder jeg undervisning i bevægelsessystemer som yoga, qi gong og pilates. 

Da alle tre systemer er med fokus på åndedrættet og præcision, får I her aktiviteter som giver medarbejderne både mentalt og fysisk overskud. 

Effekten af at benytte disse bevægelsessystemer er en bedre kropsholdning, øget bevægelighed i alle kroppens væv og derved forbedret iltning af kroppens celler. Her støttes alle kroppens funktioner og organer. 

Udover de fysiske fordele vil medarbejderen opleve ro, klarhed, overskud, overblik, glæde og ikke mindst en bedre nattesøvn.

Medarbejdere med overskud og glæde løfter fællesskabet på arbejdspladsen. Desuden bidrager det til færre sygedage samt en øget evne til at løfte de arbejdsopgaver, der må være.

Pris

Efter aftale

Introsamtale

Jeg tilbyder en uforpligtende samtale via video, hvor vi kan hilse på hinanden og du få svar på alle dine spørgsmål.

Tidspunkt

Efter aftale

Betaling

Via faktura

Sted

Undervisning foregår hos Jer. I stiller sal, mødelokale eller større rum til rådighed.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at sende mig en e-mail 🙂