Autentisk, Nærværende, Eksperimenterende, Nysgerrig, Intuitiv, Legende…


Jeg er ikke bange for at prøve noget nyt, hvis kroppen kalder på et bestemt stræk eller tryk, en rolig hånd eller en guidens til at ændre åndedrættets retning eller form.

Min oplevelse er, at ikke en’ session er ens. Og aldrig er jeg mere forberedt, eller mindre forberedt (skal man måske sige), end at tingene altid kan justeres og tilpasses. Det gælder såvel i behandlinger som i min undervisning. Ingen metode kan out smarte kroppens signaler, og jeg vælger at lytte til signaler fremfor teorier, eller i hvert fald kombinerer dem, de teorier har da lært mig at ”køre”. (Især tak til: Merete Klitgård, Sigrid Garfield, Peter Kaaberbøl Kristensen, Chrell Kemnitz og Torben Rif)

Altid er det tilpasset den enkelte, som behandlingen eller undervisning skrider frem. Jeg nyder det, jeg lærer, og jeg er mindet om at en session ikke ”blot” er en behandling eller et kursus. Det er en oplevelse. En oplevelse, ikke kun for de som kommer til mig, men også for mig. Det handler om kropsligt nærvær, om at forbinde, og om at lande i sin fysiske form og mærke livet, lige her og lige nu.

Jeg har udviklet nye teknikker, metoder og kombinationer.

Jeg elsker det, jeg bliver total høj at det, og jeg er evig taknemmelig for de som kommer og ligger sig på mit gulv, på måtten, briksen, taknemmelig for de som lytter til mig, deler med mig, og ikke mindst investere i deres liv, i deres sundhed, i deres trivsel, vitalitet, forbindelse, nærvær og autenticitet. Sådan! Tak! Tak fordi du tager ansvar for dig selv! 🙏🏼

Jeg er født til at gøre det her! Født til at dele nærvær og autenticitet. Født til at betvivle alle eksisterende teorier og opfordre til at sandheden aldrig findes i en fælles søgen, men i en absolut tilstedeværelse. Vi sætter os selv fri igennem fysisk nærvær. Her glider tankerne, illusionerne, overbevisningerne, fordommene, og de socialkonstruktivistiske sandheder væk, med det fravær som de lever i. Her gøres plads til at være tilstede, til at opleve livet og erfarer det. Der gøres plads og rum til at mærke hvad som gemmer sig bag tankerne, foran, ovenover og nedenunder tankerne.

Det er fedt! Det er ligesom at være barn, dog stadig med en evig søgen i sig selv, om en balance mellem de menneskelige elementer og egenskaber som vi er indehaver af. En evig given slip, og tagen til sig, og om igen. En paradoks oplevelse som skal opleves.

JEG ELSKER DET! TAK!

Det fedest er at alt og intet er forkert. Alt og intet er rigtigt. Det afhænger af hvem du spørger, hvem der er din formidler, og hvem der har formidlet dette tidligere.

Det er en fucked up verden, en genial verden! Vi er konstrueret, og det opdager vi først når vi stepper ud, ind, op eller hvor end vi stepper hen.

Men kære menneske, vi gør det så godt vi kan. ❤

Mit ønske, min drøm, min passion, mit kald, min vision, mit mål er…! At trække dig lidt på afstand så du oplever at der findes andet end det du er lært indtil nu. Der findes et frit valg, en anden sandhed, og der er plads og rum til at du kan, må og vil udleve dig selv autentisk og nærværende. At du kan udfolde dig selv og dit potentiale, hvad end det måtte være. At der er noget som ikke er konstrueret via det menneskelig sind, men af en større visdom og egenskab end vores hjerner nogen siden kan hamle op med. Til gengæld har vi egenskaberne til at skabe forandring her, hos os. ❤️🙏🏼