Intention for dine bevægelser i livet <3


Det er ikke så meget hvad du gør, det er hvordan du gør det, og om du har en klar intentionen med det du gør. 🤩

Find ind i barnets stilling…

… Og hvad så? Hvad er meningen, formålet med stillingen?

Det hænder at der dukker spørgsmål op som, “hvad er øvelsen godt for?” eller “hvor skal jeg mærke det henne?”

Det er udemærket spørgsmål, men det er individuelt! Naturligvis er der nogle helt basale bevægelser og stillinger som påvirker bestemte steder i kroppen, men jeg taler om de små justeringer, der tillader dig at få fat i noget dybere, noget mere end det umiddelbare.

De justeringer hvor vi opdager sammenhæng i kroppen, så vel som sammenhæng mellem vores tanker, følelser handlinger og krop.

Hvordan kan vi nysgerrigt, åbent, nærværende lærer at lytte til kroppen og vores individuelle behov, så vi kan tage ansvar, leve efter vores værdier, sætte intentioner, be om hjælp og hjælpe andre?

Vil du arbejde med fordøjelse, ryggen, bækkenbunden? Armene, skuldrene, din indre ro og jordforbindelse? Vil du arbejde med nærvær, indre styrke, eller vil du arbejde med skyggesider? Hvad vil du egentlig?

Kan du mærke hvad stillingen/øvelsen Inviterer dig til? Og kan du fornemme fra hvilket sted i dig der er respons når du begynder at lytte og stille spørgsmål?

Hvad er den rigtige måde at bevæge sig på?

Hvordan laver man en stilling korrekt?

Alle kan prøve at følge instruktionerne fra en underviser der fortæller hvordan du finder ind i en stilling, hvorledes du bevæger dig.

Disse instruktioner kan bruges som introduktioner.

Alignment baseret undervisning kan ses som en indgang til bevidsthedstræning, øget selvindsigt, bedre kropsbevidsthed, og bedre harmoni mellem dit syn på kroppen og virkeligheden.

Er kroppen mobil kan du bevæge dig i livet, dreje rundt og se dig omkring, få øje på mere. Du kan strække dig og mærke luften lidt højre oppe. Du kan ligge dig på jorden og kigge op på skyerne, og du kan rejse dig op igen. 😉🤸🏼‍♀️

Med bevægelige hofter kan du danse. 💃🏼🕺🏼Med stærke og bevægelige skuldre, arme og hænder kan du række ud efter livet, tage imod det og dem omkring dig, du kan kramme og blive krammet inderligt.🤗❤️

Med et åbent bryst kan du fylde dine lunger, du kan møde verden åbent og med tillid.🔥🧚🏼‍♀️

Din kropsholdning fortæller om din holdning til livet. Dette er ikke en statisk og evig sandhed, det er et øjebliks billede af en kropslig tilstand, en erkendelse, som kan ændre form det næste øjeblik.

Jeg påstår at kroppen er manifestationen af alt hvad du er.

Kroppen forbinder dig til nuet og fortæller din fortid. Ved at ændre kropslige strukturer kan du slippe noget af fortidens tyngde og bevæge dig mod en lettere fremtid. 🌈🧚🏼‍♀️

Kroppen er til for at blive mobiliseret, kroppen er dit umiddelbare møde med verden. Her er det magisk og levende❤️

Sæt intentionen, lig en stemme, traf et valg. Et valg om hvordan vil du ønsket at møde kroppen, dig selv, dine omgivelser og verden. Træf et valg om hvorledes du ønsker at møde op i livet❣️

Det handler om din intentionen, dine værdier dine ønsker, og om hvor vidt du ønsker ansvar og ejerskab. 🍀

Du har styrken til at løfte dig selv, så løft dig derhen hvor du ønsker at være. ❣️🍀🤸🏼‍♀️